TORTILLA CHIPS GASTRONOMICZNA SOLONA 400 g
Chciałbyś przygotować jedną z najpopularniejszych meksykańskich przekąsek, czy może masz ochotę jedynie pochrupać? Odpowiedzią na każde z tych pytań są tortilla chips Dijo. Chrupiące, idealnie wysmażone na oleju słonecznikowym, w wielu wariantach smakowych znajdą zastosowanie w połączeniu z salsą, dipam czy dodatkami warzywno-serowymi. Tortilla chipsy nie zawierając konserwantów, są w 100% kukurydziane i wegańskie.
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana, olej słonecznikowy, sól, oraz w zależności od wariantu smakowego różne proszki warzywne (buraczany) lub przyprawy.
GDA

Porcja 100 g zawiera:
2070 kJ / 495 kcal
energia
24 g
tłuszcz
2,4 g
kwasy tłuszczowe nasycone
4,7 g
cukry
0,68 g
sól
PAKOWANIE
400 g w paczce
10 szt. opakowań w kartonie
56 szt. kartonów na palecie
560 szt. opakowań na palecie