Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?

Wszystkie

Tartinki z Pretzel Chips z wędzonym pstrągiem

Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?

czas przygotowania:

20 min.

liczba porcji:

1

Potrzebne składniki

– 10 sztuk Pretzel Chips
– 150 g wędzonego pstrąga (bez skóry)
– 200 g kremowego sera twarogowego
– 5 jaj przepiórczych
– 20 g czerwonego kawioru
– sos Balsamiczny Classic Dijo
– koperek, sól, pieprz (do smaku)

Pretzel Chips klasyczne

 

Słone przekąski

Sos balsamiczny klasyczny

 

Sosy

Sposób przygotowania

1. Krok

 

Jaja przepiórcze gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek, serek mieszamy z posiekanym koperkiem, solą i pieprzem.

2. Krok

 

Pretzel Chips układamy na talerzu, łyżką nakładamy na nie serek; dodajemy kawałki wędzonego pstrąga.

3. Krok

 

Całość dekorujemy połówkami przepiórczych jajek, kawiorem, sosem Balsamico Classic Dijo i gałązkami koperku.

Baw się z nami przekąskami!
Baw się z nami sosami!

Zobacz inne przepisy:

Mini babeczki z orzechami i sosem toffi

Te babeczki to kwintesencja kruchości i pyszności. Z prażonymi orzechami i migdałami zatopionymi w aromatycznym […]

Tarta kawowa z sosem czekolada mleczna

Idealna dla fanów kawy. Kruchy spód i masa na bazie serka mascarpone, jogurtu i kawy. […]

Sernik z krówką

Sernik króluje na stołach. Ten zdobywa serca po pierwszym kęsie. Na czekoladowym kruchym spodzie. Polany […]