Przekąska, która znika jeszcze gorąca! Precelki przesmażone na pietruszkowym masełku. Domowe, przebojowe. Czujecie ten zapach?
Cienkie precelki z patelni z masłem pietruszkowym
Przekąska, która znika jeszcze gorąca! Precelki przesmażone na pietruszkowym masełku. Domowe, przebojowe. Czujecie ten zapach?
czas przygotowania:
20 min.
liczba porcji:
4
Potrzebne składniki
– 1 paczka Extra Crunchy Pretzels Dijo
– ½ kostki masła
– 1 pęczek pietruszki
– sól, pieprz
Extra Crunchy Pretzels
Słone przekąski
Sposób przygotowania
1. Krok
Masło mieszamy z posiekaną pietruszką, szczyptą soli i pieprzem.
2. Krok
Przyprawione masło rozpuszczamy na rozgrzanej patelni, do masła dodajemy Extra Crunchy Pretzels Dijo i całość chwilkę podsmażamy.
3. Krok
Precelki odsączamy na papierowym ręczniku i przesypujemy do miski.
Baw się z nami przekąskmi!
Baw się z nami precelkami!