TORTILLA SZPINAK Z BAZYLIĄ 25 cm
Dzięki dodatkowi szpinaku zyskuje charakterystyczną, apetyczną barwę. Długo zachowuje świeżość, choć do jej wytworzenia nie są używane żadne konserwanty. Elastyczna, bardzo łatwo się zwija, co sprawia, że przygotowywanie potraw jest naprawdę wygodne i łatwe. Tortilla sprawdza się znakomicie jako baza dla mięs, serów czy warzyw.
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA (67%), woda, olej roślinny: rzepakowy; stabilizator: glicerol; GLUTEN PSZENNY, bazylia (1,2%), proszek szpinakowy (1%), regulator kwasowości: kwas jabłkowy; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu; glukoza (z PSZENICY), substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu; środek do przetwarzania mąki: L-cysteina.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Może zawierać: MLEKO.
GDA
Porcja 100 g zawiera:
1297 kJ / 308 kcal
energia
6,6 g
tłuszcz
1,4 g
kwasy tłuszczowe nasycone
3,2 g
cukry
1,0 g
sól
PAKOWANIE
4 szt. w opakowaniu
25 szt. opakowań w kartonie
60 szt. kartonów na palecie
300 szt. opakowań na palecie
ZOBACZ RÓWNIEŻ
Tortilla Grill
Pieczywo płaskie
Tortilla Pszenna
Pieczywo płaskie
Tortilla Pomidor z Papryką
Pieczywo płaskie
Tortilla Wieloziarnista