HISTORIA
Tak to się wszystko zaczęło…
1990 r.
DIJO rozpoczyna działalność, w niewielkiej hali są produkowane pierwsze słone przekąski.
1996 r.
Rozwijamy się szybko i konsekwentnie, zaczynamy wytwarzać sosy oraz dekoracje cukiernicze.
2005 r.
Poszerzamy asortyment, inwestujemy w pierwszą linię technologiczną do produkcji tortilli.
2010 r.
Rosną hale produkcyjne, przybywa wykwalifikowanych pracowników, a my uruchamiamy trzecią linię do produkcji tortilli.
2013 r.
Uważnie śledzimy trendy i wyprzedzamy je – wprowadzamy na rynek pierwszą tortillę grillowaną.
2014 r.
Chcemy wytwarzać produkty atrakcyjne, smaczne, dające radość – uruchamiamy linię do produkcji słonych paluszków.
2015 r.
Opinia rynkowego lidera zobowiązuje, firma staje się coraz większa – DIJO inwestuje w kilka nowych linii technologicznych: do tortilli i mini tortilli, cienkich precli i pretzel chips, sosu balsamico i dekoracji cukierniczych.
Zmienia się nasze logo. Jako DIJO FUN&FOOD rozpoczynamy nowy biznesowy rozdział.
Cdn…