Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?
Tartinki z Pretzel Chips z wędzonym pstrągiem
Wyśmienita i elegancka przekąska – bardzo apetyczna. Pretzel Chips, serek, przepiórcze jaja, kawior i wędzony pstrąg. Czego chcieć więcej?
czas przygotowania:
20 min.
liczba porcji:
1
Potrzebne składniki
– 10 sztuk Pretzel Chips
– 150 g wędzonego pstrąga (bez skóry)
– 200 g kremowego sera twarogowego
– 5 jaj przepiórczych
– 20 g czerwonego kawioru
– sos Balsamiczny Classic Dijo
– koperek, sól, pieprz (do smaku)
Pretzel Chips klasyczne
Słone przekąski
Sos balsamiczny klasyczny
Sosy
Sposób przygotowania
1. Krok
Jaja przepiórcze gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek, serek mieszamy z posiekanym koperkiem, solą i pieprzem.
2. Krok
Pretzel Chips układamy na talerzu, łyżką nakładamy na nie serek; dodajemy kawałki wędzonego pstrąga.
3. Krok
Całość dekorujemy połówkami przepiórczych jajek, kawiorem, sosem Balsamico Classic Dijo i gałązkami koperku.
Baw się z nami przekąskami!
Baw się z nami sosami!