Nadzienia cukiernicze O SMAKU CZEKOLADOWYM 12 kg
Gotowy produkt o wielu kulinarnych zastosowaniach. Można nim dekorować i przekładać ciasta, nadziewać praliny czy pączki. Można go także z powodzeniem używać do wypieków (jako nadzienie termostabilne). Obecność składników najlepszej jakości sprawiają, że jest to wyrób bardzo ceniony i tak samo popularny.
SKŁADNIKI
woda, cukier, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne częściowo utwardzone [sojowy, palmowy, rzepakowy, shea, emulgator: lecytyny (z soi)], substancje zagęszczające: celuloza mikrokrystaliczna, karboksymetyloceluloza; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; aromat, barwnik: E171, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Może zawierać mleko i jaja.
RWS
Porcja 100 g zawiera:
932 kJ / 220 kcal
energia
3,0 g
tłuszcz
0,2 g
kwasy tłuszczowe nasycone
39 g
cukry
0,12 g
sól
PAKOWANIE
12 kg we wiaderku
12 szt. wiader na warstwie
3 warstw wiader na palecie
36 szt. wiader na palecie
ZOBACZ RÓWNIEŻ
Owoce w żelu truskawki
Wyroby cukiernicze
Nadzienie cukiernicze wanilia
Wyroby cukiernicze
Nadzienie cukiernicze adwokat
Wyroby cukiernicze
Nadzienie cukiernicze tofii