Hot-dog inaczej. Nie w bułce, tylko w tortilli. Z ulubioną parówką lub kiełbaską, prażoną cebulką, żółtym serem i ketchupem.

Wszystkie

Hot Dog grill

Hot-dog inaczej. Nie w bułce, tylko w tortilli. Z ulubioną parówką lub kiełbaską, prażoną cebulką, żółtym serem i ketchupem.

czas przygotowania:

15 min.

liczba porcji:

1

Potrzebne składniki

– tortilla Grill Dijo
– parówka smakowa (też kiełbaska smakowa lub frankfurterka)
– żółty ser
– ketchup
– prażona cebulka

Tortilla Grill

 

Pieczywo płaskie

Sposób przygotowania

1. Krok

 

Tortillę Grill Dijo podgrzewamy w piekarniku, mikrofali lub podsmażamy na rozgrzanej patelni bez tłuszczu (45 s z każdej strony).

2. Krok

 

Podgrzewamy lub grillujemy parówkę (lub kiełbaskę), smarujemy tortillę ketchupem, nakładamy wszystkie składniki i całość rolujemy.

Baw się z nami tortillami!

Zobacz inne przepisy:

Sernik na zimno straciatella z sosem wiśniowym

Sernik na zimno to nie lada smakołyk. Ten jest szczególny – z kawałkami czekolady w […]

Tiramisu à la Dijo

Jeden z najpopularniejszych deserów na świecie. Dla kawoszy, ale nie tylko dla nich. Wygląda i […]

Sałatka w miseczce z tortilli

Sałatka z charakterem – z winegretem, mango i kozim serem. Podana pomysłowo i apetycznie w […]