Przekąska, która znika jeszcze gorąca! Precelki przesmażone na pietruszkowym masełku. Domowe, przebojowe. Czujecie ten zapach?

Wszystkie

Cienkie precelki z patelni z masłem pietruszkowym

Przekąska, która znika jeszcze gorąca! Precelki przesmażone na pietruszkowym masełku. Domowe, przebojowe. Czujecie ten zapach?

czas przygotowania:

20 min.

liczba porcji:

4

Potrzebne składniki

– 1 paczka Extra Crunchy Pretzels Dijo
– ½ kostki masła
– 1 pęczek pietruszki
– sól, pieprz

Extra Crunchy Pretzels

 

Słone przekąski

Sposób przygotowania

1. Krok

 

Masło mieszamy z posiekaną pietruszką, szczyptą soli i pieprzem.

2. Krok

 

Przyprawione masło rozpuszczamy na rozgrzanej patelni, do masła dodajemy Extra Crunchy Pretzels Dijo i całość chwilkę podsmażamy.

3. Krok

 

Precelki odsączamy na papierowym ręczniku i przesypujemy do miski.

Baw się z nami przekąskmi!
Baw się z nami precelkami!

Zobacz inne przepisy:

Tort baleriny Pavlovej z jagodami i sosem adwokatowym

Deseru Pavlovej nikomu przedstawiać nie trzeba. Z bezą, bitą śmietaną, adwokatem i świeżymi jagodami. Robi […]

Tort czekoladowy z wiśniami w żelu

Cukiernicze dzieło sztuki. Delikatne ciasto, bita śmietana i wiśnie w delikatnym żelu. Wygląda bajecznie. Smakuje […]

Mini fingers

Banan zapiekany w tortilli – z sosem toffi i płatkami czekoladowymi. Po prostu pycha! Uważaj, […]